Zakelijk diner in Amsterdam

Op zoek naar een leuk café voor een goed geregeld zakelijk diner in Amsterdam? Reserveer dan bij Café Plan West. De warme huiselijke ambiance van ons bruin café zorgt voor een ontspannen informele sfeer, waardoor je zakenpartners, klanten en collega’s op een persoonlijker niveau spreekt en leert kennen. Het zakendiner is daarom het ideale moment om professionele relaties te versterken, terwijl jullie met zijn allen genieten van een geheel verzorgd 1-, 2- of 3-gangendiner, klaargemaakt door onze ervaren chefs. Reserveer via de onderstaande button direct jouw zakendiner in Amsterdam bij Café Plan West.

Zakelijk diner Amsterdam, Zakelijk dineren Amsterdam, Diner zakelijk Amsterdam-West
Zakelijk dineren, diner zakelijk

Onze menukaart

Ons menu biedt culinaire hoogstandjes uit de Italiaanse keuken. In de keuken van ons bruin café bereidt onze chef verse soorten pasta’s, risotto en ravioli volgens de échte traditionele Italiaanse recepten. Het maakt dus niet uit of je nou een vleeseter, visliefhebber of vegetariër bent. We hebben voor iedereen iets lekkers!

 

Allergieën en/of dieetwensen

Zijn er allergieën en/of speciale dieetwensen onder je gasten? Vermeld dit op tijd bij ons, zodat onze chefs er rekening mee houden bij het bereiden van de gerechten.

 

Uit hoeveel gangen bestaat het zakelijk diner

Je beslist bij het reserveren zelf of het een 1-, 2- of 3-gangendiner is.

 

Drankjes

Alle drankjes van onze drankenkaart zijn tijdens het diner te bestellen. Liever een drankarrangement afsluiten? Geef dit van tevoren bij ons aan, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor het gewenste arrangement.

 

Reserveer een zakelijk diner in Amsterdam

De professionele relaties van jouw bedrijf versterken onder het genot van vers bereide gerechten? Reserveer jouw zakendiner via de onderstaande button en schuif binnenkort met klanten, zakenpartners en/of collega’s aan in ons gezellige café.


Zakelijk feest organiseren bij Café Plan West

Wil je als bedrijf een feest organiseren voor klanten, zakenpartners en/of collega’s? Huur dan ons volledige café af! We beschikken over een professioneel geluidsysteem, discoverlichting en zelfs een karaokebar. Lees via de onderstaande button alles wat je moet weten over het afhuren van Café Plan West en reserveer direct!


Waar zit Café Plan West?

Ons bruin café zit midden in het bruisende hart van Amsterdam-West. We zitten aan de Witte de Withstraat nummer 188, 1056GP.

Contact opnemen

Heb je een vraag over het organiseren van een zakelijk diner of wil je een reservering maken? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 6 42504038 of stuur een mail naar info@cafeplanwest.nl, dan helpen we je graag verder.