Verjaardag vieren in ons café in Amsterdam

Op zoek naar dé ideale plek in Amsterdam om jouw verjaardag of die van een vriend, familielid of collega te vieren? Doe het bij Café Plan West! Schuif aan voor een smakelijk verjaardagsdiner, hef het glas op een nieuw levensjaar, of regel een spetterend feest dat tot in de vroege uurtjes doorgaat. Lees snel verder en reserveer ons café voor een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Jouw verjaardag in ons café

Maak jouw speciale dag extra bijzonder door jouw  verjaardag te vieren in ons gezellige bruine café in Amsterdam. Café Plan West is dé plek voor verjaardagsdiners, borrels en besloten feesten. Van discoparty met zelftapbiertjes tot je eigen privé-karaokebar; we hebben alle ingrediënten om jouw verjaardag naar een episch niveau te tillen!

Bij feesten en borrels hebben we ruimte voor maximaal 200 gasten. Voor een diner kunnen wij maximaal 80 gasten ontvangen. Ook bij minder gasten kan je uiteraard bij ons terecht! Café Plan West kan je namelijk ook semi-privé afhuren.

Je kan Café Plan West al vanaf € 30,- per uur afhuren met een minimale besteding van € 85,- per uur.

Zin om je verjaardag in Amsterdam te vieren? Reserveer dan gelijk via de onderstaande button.

Verjaardagsborrel of -feest in Amsterdam

Bij Café Plan West zijn we de absolute experts in het organiseren van de beste verjaardagsfeesten! Zet jullie all-time favorite hits aan op ons professionele geluidssysteem en schitter op de dansvloer onder de spotlight van onze discoverlichting. En laten we eerlijk zijn, wat is een feest zonder overheerlijke drankjes? Tap zelf ijskoude biertjes aan onze twee taps of trakteer jezelf op een heerlijke mixdrank, een glas wijn, of een cocktail bij onze bar.

Wil je wat lekkere hapjes erbij? Op aanvraag hebben we ook een aantal arrangementen beschikbaar. Bekijk onze menukaart en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je jouw verjaardag vieren in ons café in Amsterdam? Reserveer dan via de onderstaande button

Verjaardagsdiner Amsterdam

Wil je met een groep bij ons komen dineren?

Bij ons kun je genieten van 1-, 2- en 3-gangendiners met smaakvolle gerechten uit de Italiaanse keuken. Onze chef-kok tovert verse vlees-, vis- en vegetarische gerechten op tafel, bereid volgens authentieke recepten.

Vier je jouw verjaardagsdiner bij ons? Reserveer dan direct door op onderstaande knop te klikken.

Geef eventuele allergieën en dieetwensen tijdig door, zodat we hier bij het bereiden rekening mee kunnen houden.

Onze karaokebar

Laat je stem horen in onze exclusieve karaokebar en zing ‘Happy Birthday to You’ en tal van andere hits tot je niet meer kunt! Tijdens het zingen kun je genieten van smaakvolle hapjes en verfrissende drankjes van onze drankenkaart.

De kosten voor het afhuren van onze karaokebar bedragen €30,- op vrijdag en zaterdag, en €20,- van zondag tot en met donderdag. Daarnaast geldt er een minimale besteding van €85,- aan de bar. Onze karaokebar biedt plaats aan maximaal 60 topzangers.

Klinkt dit als muziek in je oren? Reserveer dan meteen onze karaokebar voor jouw verjaardag door op de onderstaande knop te klikken.

Versieringen

Bij een verjaardag horen natuurlijk ook feestelijke versieringen. Tegen een kleine bijbetaling zorgt ons team dat het café helemaal in de verjaardagsfeer is, maar zelf versieren mag natuurlijk ook. Neem voor meer informatie met betrekking tot versieringen contact met ons op via de onderstaande buttons.

Waar zit Café Plan West?

Ons café is te vinden in Amsterdam-West op de Witte de Withstraat 188, 1057 ZL.

Contact opnemen

Heb je een vraag over het afhuren voor een verjaardag of wil je een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 6 42504038 of stuur een mailtje: info@cafeplanwest.nl.