Afstudeerborrel
Amsterdam

Yes, je hebt het geflikt! Diploma in the pocket! Na al die uren ploeteren, nachten doorgaan en ontelbare examens is het eindelijk zover. Jij bent afgestudeerd en dat moet natuurlijk gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met een gezellige afstudeerborrel in hartje Amsterdam? Ons café in het bruisende Amsterdam-West is dé place to be. Huur ons café semi-privé of in zijn volledigheid af en geef een onvergetelijke borrel dat niemand vergeet.

Afstudeerborrel met vrienden, Afstudeerborrel Amsterdam, Afstudeerborrel

Ons café afhuren

Jouw afstudeerborrel in Amsterdam bij Café Plan West vieren? Huur ons café dan volledig af! We hebben in ons bruin café ruimte voor zo’n 200 feestgangers, genoeg ruimte voor iedereen dus. Geniet met z’n allen van lekkere drankjes en overheerlijke borrelhapjes van onze borrelkaart. Met discolichten, versieringen en jouw favoriete muziek tillen we je afstudeerborrel naar een ongekend gezellig niveau. Ons café huur je al vanaf € 30,- per uur af met een minimale besteding van € 85,- per uur.

 

Semi-privé afhuren

Geef je een afstudeerborrel voor een kleinere groep vrienden, medestudenten en familie en heb je niet ons hele café nodig? Huur Café Plan West dan semi-privé af! We zorgen dat je een eigen plek in het café hebt waar jullie met z’n allen feest kunnen vieren. 

Zing zelf de sterren van de hemel in onze karaokebar

Voel je als een absolute superster en vier je diploma in onze privé-karaokebar waar we ruimte hebben voor maar liefst 60 ‘vocal superheroes’. Gooi je all-time favorite hits aan op ons professionele geluidsysteem, zing de sterren van de hemel en hydrateer je stembanden met ijskoude biertjes en andere heerlijke drankjes. Natuurlijk hebben we ook heerlijke borrelhapjes, zoals een authentiek bittergarnituurtje. Vooraf een drankarrangement samenstellen? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Op vrijdag en zaterdag kost het afhuren van onze karaokebar € 35,- en van zondag tot en met donderdag slechts € 30,-. In de karaokebar geldt bij het afhuren een minimale besteding van € 85,- per uur.

Karaokebar, karaoke zingen, zingen, karaoke

Diploma vieren met een groepsdiner

Heb je meer trek in een groepsdiner om deze enorme mijlpaal te vieren? Neem dan samen met vrienden, familie en medestudenten plaats in ons café en geniet van een heerlijk 1-, 2- of 3-gangendiner. We serveren bij Café Plan West versbereide vlees-, vis- en vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken.

Waar zit ons café?

Ons café vind je in het altijd gezellige Amsterdam-West. Ons adres is Witte de Withstraat nummer 188, 1056GP.

Contact met ons opnemen

Heb je nog een vraag over het organiseren van jouw afstudeerborrel bij Café Plan West of wil je een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op via +31 6 42504038 of stuur een mail naar info@cafeplanwest.nl, we helpen je graag verder.