Kroeg afhuren Amsterdam West

Wil je dat ene onvergetelijke feest organiseren voor jouw vrienden of bedrijf? Dan is Café Plan West dé locatie die je zoekt. Ons hippe bruine café staat garant voor een gezellig feest die iedereen bij zal blijven. Zoek niet naar een andere locatie, want een feestje geven doe je het best bij Café Plan West.

Café Plan West afhuren

Ons café is dé plek die je zoekt voor een gezellige feestlocatie in Amsterdam West. Of het nou een bedrijfsuitje, afstudeerborrel of verjaardag is, wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Onze kroeg heeft alle ingrediënten voor jouw knalfeest, borrel of bedrijfsuitje. In het café hebben we twee biertaps waar je zelf de biertjes kunt tappen, hoe vet is dat?! Zin in een ander drankje? Dan heeft de privébar genoeg keuze te bieden. Het geluidsysteem en  de discoverlichting maken het feest compleet. Dans tot je niet meer kan op jullie favoriete hits!

Café Plan West is volledig af te huren. Niet het hele café nodig? Dan kun je ook semi-privé reserveren. De kosten van het afhuren van het hele café zijn in overleg. Het reserveren van een deel van het café zijn verder geen kosten of minimale besteding aan verbonden.

Wil je Café Plan West afhuren? Stuur dan een mailtje naar info@cafeplanwest.nl óf bel naar tel:+31642504038

Arrangementen

Op onze menukaart staan de heerlijke hapjes en drankjes die we in ons café aanbieden. Wil je dat we deze hapjes en drankjes aanbieden bij je gasten tijdens het feest? We hebben op aanvraag een aantal arrangementen beschikbaar.

Neem voor meer informatie of een aanvraag contact met ons op.

Groepsdiner

Op zoek naar een leuke locatie voor een groepsdiner in Amsterdam? Café Plan West is op aanvraag ook af te huren voor groepsdiners. We verzorgen in ons bruin café een sfeervolle avond met heerlijke gerechten voor jouw vrienden, familie of collega’s.

We bieden een vast menu aan met keuze uit lekkere vega-, vlees- en visgerechten. Je beslist zelf of je een 1, 2 of 3-gangendiner wil.

Speciale dieetwensen en/of allergieën? Geef het op tijd door, dan houden wij er rekening mee.

Groepsdiner aanvragen? Klik hier!

Karaoke Bar

Wil je met vrienden of collega’s zelf de sterren van de hemel zingen onder het genot van hapjes en drankjes? Dan is een avond in onze karaoke bar wat jullie zoeken! Meer informatie over het huren van de karaoke bar? Klik hier!

Kroeg afhuren

Hebben we je overtuigd om jouw feest of partij in onze kroeg te organiseren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden en plannen te bespreken. Bel naar +31642504038 of mail naar info@cafeplanwest.nl!

Waar is ons café?

Zoals onze naam al zegt zitten we in Amsterdam West. We zitten aan de Witte de Withstraat nummer 188m, 1057ZL.

Contact

Vragen over het afhuren? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31642504038 of stuur een mailtje naar info@cafeplanwest.nl!