Karaoke bar Amsterdam

Zin in een avondje karaoke in Amsterdam? Onze karaoke bar is een unieke en leuke manier om samen met vrienden een onvergetelijke karaoke avond te beleven. Dus, ben jij klaar voor een avondje plezier met lekkere drankjes en gezelligheid? Reserveer dan jouw plekje in onze karaoke bar.

Over onze karaoke bar in Amsterdam

In onze karaoke bar hebben we een breed scala aan nummers om uit te kiezen, van de grootste hits van vandaag tot klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Uiteraard hebben we een groot scherm en een professionele geluidsinstallatie om ervoor te zorgen dat je klinkt als een ster terwijl je zingt en disco verlichting voor de echte karaoke ervaring. Onze karaoke bar is gelegen in Amsterdam en biedt een gezellige en ontspannen sfeer, perfect voor een leuke avond met vrienden of medestudenten.

Kosten karaoke in Amsterdam

De kosten van onze karaoke bar zijn afhankelijk van de dag waarop je komt. Van zondag t/m donderdag betaal je € 30,- met een minimale besteding van 85. Op vrijdag en zaterdag betaal je € 40,-, evenals met een minimale bestedeling van 85. In onze karaoke bar bieden we de lekkerste drankarrangementen aan tegen een extra vergoeding, zodat je de hele avond door kunt genieten van drankjes terwijl je zingt.

Eigen Tap

In de bar kun je gebruik make van je eigen tap. Begin lekker met tappen en reken na afloop alleen af wat je hebt gedronken. 

Geen minimale afnemen verplicht!

Stukje Geschiedenis

De bar is een ode aan amsterdam en zijn geschiedenis. Met een Amsterdammer in het bijzonder. Hazes brak in 1976 door als zingende barman werkende op deze locatie.

Reserveer gelijk

Genoeg gelezen en nu al zin om te zingen. Reserveer dan gelijk!

Karaoke bar

Onze mogelijkheden

Na je keel goed gesmeerd te hebben met een paar drankjes aan de bar, is het tijd om de longen uit het lijf te zingen in onze Amsterdamse karaoke kelder. In deze karaoke kelder, borrel je volledig privé dus geen reden om je zang kunsten niet te laten horen.

De ruimte beschikt over:

Plek tot 60 Personen

 Eigen tap

Privé Bar

Airconditioning

Geluidssysteem 

Disco verlichting

Privé toiletten M/V

Verhuur:

40,- per uur (85 minimale besteding per uur)

Jouw karaoke avond in Amsterdam reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om vooraf te reserveren. Dit kan via onze website of telefonisch. We raden aan om zo vroeg mogelijk te reserveren, vooral als je van plan bent om in het weekend te komen. Houd er rekening mee dat we een annuleringsbeleid hebben, dus als je niet in staat bent om te komen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om je reservering te annuleren of te verzetten.