Bedrijfsuitje Amsterdam

Ben je op zoek naar een goede locatie voor jouw bedrijfsuitje in Amsterdam? Zoek niet verder! Het maakt niet uit of je nu een bedrijfsuitje organiseert voor teambuilding, als beloning voor een behaalde prestatie of om je collega’s beter te leren kennen, ons café in het altijd levendige Amsterdam-West is een veelzijdige locatie waar enorm veel mogelijk is. Van culinaire 1-, 2- of 3 gangendiners tot gezellige feesten en uitbundige karaokeavonden. Wat voor personeelsuitje ga jij organiseren in ons sfeervolle bruin café?

Dineren met het bedrijf

Wil je een culinair bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? In ons café verzorgen we volledige 1-, 2- en 3-gangendiners met heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, voor maximaal 80 gasten. Op het menu hebben we verschillende soorten pasta’s, risotto en ravioli die onze ervaren chef vers bereidt volgens de authentieke Italiaanse recepten. Dus of jij en je collega’s nu vleeseters, visliefhebbers of vegetariërs zijn, maakt niet uit, we hebben voor iedereen iets lekkers!

Tijdens het diner heb je samen met je collega’s keuze uit alle dranken van onze menukaart. Liever vooraf een selectie maken van drankjes en een maximaal bedrag afspreken? Stel dan in overleg met ons een drankarrangement samen!

Allergieën / dieetwensen

Zijn er mensen binnen het bedrijf met allergieën of dieetwensen? Vermeld dit tijdig, zodat onze chef hier rekening mee kan houden bij de bereiding van de gerechten!

Wil je samen met collega’s genieten van een heerlijk diner? Reserveer direct via de button of lees meer over groepsdiners bij Café Plan West!

Feest erop los in het café

Op zoek naar een unieke locatie om met het bedrijf een avondje te feesten? Laat Café Plan West het podium zijn voor een avond vol energie en plezier. We zijn specialisten in het organiseren van knalfeesten en hebben in ons café ruimte voor maximaal 200 gasten. Onze professionele geluidsinstallatie en levendige discoverlichting creëren een onvergetelijke sfeer, perfect voor een avond vol dans en vrolijkheid.

En wat mag er natuurlijk niet missen? Precies, heerlijke drankjes. Tap aan onze bar zelf je ijskoude biertjes of bestel een van onze heerlijke mixdrankjes, wijnen of cocktails! Op aanvraag hebben we ook diverse snackarrangementen beschikbaar. Neem een kijkje op onze menukaart en neem contact met ons voor alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de button!

Zingen in onze karaokebar

Onze karaokebar is dé locatie voor een memorabel personeelsuitje in Amsterdam. Onthul samen met je collega’s jullie verborgen zangtalent en zing de hele avond lang de sterren van de hemel. Smeer jullie stembanden tussen de optredens door met verfrissende drankjes en bestel de meest verrukkelijke borrelhapjes van onze menukaart, zoals de klassieke bittergarnituur! Onze karaokebar is een plek waar lachen, zingen en teamgeest samenkomen, waardoor het meer is dan alleen een avondje uit; het is een ervaring die de teambanden versterkt.

De afhuurkosten van onze karaokebar met ruimte voor 60 personen bedragen op vrijdag en zaterdag € 40,- en van zondag tot en met donderdag slechts € 30,-. Daarnaast geldt er een minimale besteding van € 85,- aan de bar.

Wil je jouw bedrijfsuitje organiseren in onze karaokebar? Reserveer dan direct via de button!

Waar zit Café Plan West?

Ons café vind je in het altijd gezellige Amsterdam-West. Ons adres is Witte de Withstraat nummer 188, 1056GP.

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een bedrijfsuitje bij Café Plan West of wil je een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op via +31 6 42504038 of stuur een mail naar info@cafeplanwest.nl. We beantwoorden graag je vragen en staan klaar om jouw onvergetelijke bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren.