Groepsdiner in Amsterdam-West

Op zoek naar een leuk café om met een groep te dineren? Ons bruin café in het bruisende hart van Amsterdam-West is de ideale locatie voor ieder groepsdiner. Ons warm en sfeervol ingerichte café vormt het perfecte decor voor een avond vol gezelligheid en genot. Neem plaats met je vrienden, familie of collega’s en geniet van de meest smaakvolle gerechten en de lekkerste drankjes.

Wat staat er op ons menu?

In ons café serveren we heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken. Onze chef bereidt verse soorten pasta’s en risotto volgens de traditionele recepten uit Italië. Voor vegetarische gasten hebben we op het menu een smaakvolle ravioli staan.

Allergieën en/of dieetwensen

Heeft iemand binnen de groep een allergie of speciale dieetwens? Geef dit op tijd bij ons door. Dan houden onze chefs hier rekening mee bij het klaarmaken van het diner.

Hoeveel gangen is het groepsdiner?

Uit hoeveel gangen het diner bestaat beslis je zelf bij het reserveren. Je krijgt keuze uit een 1-, 2- of 3 gangendiners.

Drankjes

Tijdens het diner heb je de keuze uit alle drankjes van onze menukaart. Liever een drankarrangement? Laat het ons weten, dan bespreken we vooraf de mogelijkheden hiervoor.

Reserveer direct een groepsdiner

Heb je al trek gekregen? Reserveer via de onderstaande button jouw groepsdiner in Amsterdam-West en schuif binnenkort met je vrienden, familie of collega’s aan voor een gezellig avondje dineren. Om een groepsdiner te reserveren zijn er minimaal 15 gasten nodig.

Café Plan West afhuren

Zin in een feestje? Ons café is ook semi of volledig af te huren voor jouw bedrijfsuitje, borrel of verjaardag. Ons professionele geluidsysteem, onze discoverlichting en het grote aanbod aan drank maken het de perfecte locatie voor ieder feest. Een onvergetelijke avond staat garant!

Waar vind je ons café?

Ons gezellige café vind je in het bruisende hart van Amsterdam-West. We zitten aan de Witte de Withstraat nummer 188, 1057ZL.

Contact opnemen

Heb je een vraag over het groepsdiner of wil je een reservering maken? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 6 42504038 of stuur een mail naar info@cafeplanwest.nl, dan helpen we je graag verder.